bekijk onze Paardenboxen bekijk onze Hondenkennels

Sierpoort


Bij een prachtig sierhekwerk hoort natuurlijk ook een schitterende sierpoort. Geen oprit is af zonder een mooie sierpoort. Het is niet alleen een mooie afsluiting van uw oprit, het is ook een visitekaartje voor uw tuin.

Onze sierpoorten worden op maat ontworpen, hierbij houden wij rekening met uw wens en de stijl van uw huis. Folmer beschikt over een mooie showtuin, waarin veel van onze sierhekwerken en sierpoorten staan. Wij kunnen terplekke een professionele tekening voor u maken met de bijbehorende prijsopgaaf. Maakt u hiervoor wel even een afspraak via 0318-482619.

Uw sierpoort is eventueel af te sluiten met een automatische besturing. Modern bedieningscomfort verhoogd het praktische gebruiksnut en biedt tevens een effectieve beveiliging tegen ongewenste indringers van uw privacy. Vanuit uw comfortabele stoel in uw woning of auto regelt u de toegang tot uw woning met een simpele druk op de knop.

Al onze sierpoorten worden in eigen werkplaats vervaardigd van eerste klas staal en volgens Nederlandse norm (NEN en ISO 1461) in- en uitwendig volblad verzinkt en desgewenst in een RAL- kleur gecoat.

Bekijk de foto's hiernaast voor een korte impressie van onze sierpoorten.