bekijk onze Paardenboxen bekijk onze Hondenkennels

Schuifpoorten


Een onderdeel van ons assortiment is de schuifpoort. Veelal heeft een schuifpoort en industriële toepassing, maar ook in particuliere situaties kan een schuifpoort een ideale oplossing zijn. Heeft u bijvoorbeeld te weinig ruimte voor een hekwerk met draaiende poortvleugels of loopt uw oprit achter de poort omhoog op, dan biedt een schuifpoort uitkomst.

De schuifpoorten van Folmer zijn uitgerust met kwaliteitshang en sluitwerk en staan garant voor jarenlang gebruiksgemak. Onze schuifpoorten zijn bovenal veilig, niet alleen wat betreft doordringen of over klimmen, maar ook in het gebruik zelf. Een elektrische bediening op afstand is uiteraard mogelijk.

Al onze schuifpoorten worden in eigen werkplaats vervaardigd van eerste klas staal en volgens Nederlandse norm (NEN en ISO 1461) in- en uitwendig volblad verzinkt en desgewenst in een RAL- kleur gecoat. Hierdoor is het mogelijk om uw eigen ontwerp van het hekwerk door ons te laten realiseren.

Hekwerken van Folmer vormen een onmiskenbaar visitekaartje voor menig terrein. Aarzel niet om een offerte voor uw project bij ons aan te vragen. Wij geven u graag advies.