bekijk onze Paardenboxen bekijk onze Hondenkennels

Referenties sierhekwerken


Dag Elibart,
We willen even laten weten dat we zeer tevreden zijn over jou zaak!Fijne contacten met jou, ook bij het plaatsen gisteren even kort contact gehad met de jongens die hier waren, leuke spontane en hardwerkende jongens! En dan natuurlijk het hekwerk! Het ziet er echt prachtig uit!! Echt helemaal naar ons zin!

Bedankt voor je meedenken en alles erom heen!! Hartelijke groeten Kees en Alies Teunissen.

Hi Elibart, Afgelopen woensdag is de poort geplaatst. Ik moet zeggen, top werk! We zijn erg tevreden over de uitvoering van het hekwerk, het past erg mooi bij het huis en we hebben alle diverse complimenten ontvangen. De 2 mannen die het hek geplaatst hebben, zijn prima werkers! Het plaatsen is zeer netjes gedaan en de mannen werkten erg netjes. Niets anders dan een zeer tevreden klant! Erna & Geert

Hartelijk dank voor het plaatsen van de poort. Wat hebben de jongens het nestjes achter gelaten zeg, mijn complimenten! De poort staat prachtig en past perfect. Dank voor je fijne manier van communiceren. Groeten, Arjan en Isabel 

 

Folmer Hekwerken is een laagdrempelig bedrijf (wij mochten zelfs een kijkje in de werkplaats nemen). We werden er vriendelijk ontvangen en met de deskundige hulp van de eigenaar konden we snel tot een beslissing komen. Het resultaat was goed. Twee prachtige toegangspoorten die vakkundig werden geplaatst. Werkelijk vakwerk. We kunnen een ieder dit bedrijf van harte aanbevelen.

Vriendelijke groet Lourens en Diana.

 

Wij zijn heel erg tevreden over de firma Folmer Hekwerken. Vanaf het begin werden we heel plezierig geholpen en intussen hebben we een prachtig balkonhekwerk. De levering en de montage was prima verzorgd. Inmiddels hebben we ook een zelfgemaakte kapstok, waarvan de materialen door deze firma zijn geleverd. Wij zijn ruimschoots van hulp en advies voorzien. Dus onze conclusie is dat Folmer Hekwerken een fijne, betrouwbare en meedenkende, firma is. Zondermeer TOP!

Familie Meijer te Nijkerk

 

Goedemorgen Elibart,

De levering en plaatsing is prima verlopen. Goede vent. Een prachtig en degelijk hekwerk. De loopdeur is nog mooier dan wij hadden verwacht.
Bedankt voor de prettige wijze waarop de zaken zijn verlopen

Met vriendelijke groet,
Joke en Rob Vendrik

 

Wij waren al een tijdje op zoek naar een mooie sierpoort voor ons huisje en dan specifiek met onze hond een engelse staffordshire erin verwerkt ,na een tijdje her en der te hebben rondgekeken offertes en reacties van andere smederijen te hebben ontvangen kwamen we uit eindelijk uit bij folmer hekwerken ,snel een afspraak gemaakt met Elibart en die kwam snel persoonlijk langs om de situatie te bekijken en wij hebben onze ideeen laten horen hoe wij het graag zouden willen hebben en in gedachten hadden,dat was geen enkel probleem Elibart denkt goed mee en heeft oog voor detail werd nog mooier dan we zelf in gedachte hadden toen hij mij vertelde hoe hij het zou doen, dus daar hadden we al gauw alle vertrouwen in en nu de poort er eenmaal staat kan ik alleen maar zeggen wat folmer hekwerken bereid is van top kwaliteit ! het is nog mooier geworden dan we hoopte echt vakwerk en van goede kwaliteit en vergeleken bij andere de prijs dat scheeltscheelt een berg ,dus bijdeze wil en kan ik iedereen folmer hekwerken aanbevelen ook het plaatsen van het hekwerk is perfect verlopen aardige jongens die weten hoe het moet en netjes werken.

Mvg en nogmaals bedankt voor het sieraad van ons huis.
Rob Jacqueline Angel en natuurlijk onze hond Shelby die voor altijd bij ons blijft verwerkt in onze sierpoort

 

Onze poort staat er inmiddels alweer een jaar en nog elke dag hebben wij er plezier van!
Nooit meer ongenode gasten die plotsklaps voor je neus staan want ze moeten nu eerst netjes aanbellen en dat geeft heel veel rust. Ben ook zeer tevreden over de manier waarop ik door de eigenaar te woord werd gestaan,het meedenken over de vormgeving en het uiteindelijke plaatsen door twee vriendelijke mannen met verstand van zaken. Alle afspraken zijn ze keurig nagekomen en toen onze honden de sensoren van de poort sloopten was een telefoontjevoldoende om te zorgen dat het binnen 24 uur weer functioneerde.
Kortom zeer tevreden over de hele gang van zaken en inmiddels hebben ook onze buren de poort en hekwerken staan van de heer Folmer.

Vriendelijke groeten,
F.Braaksma
Duiven.

 

Goedemorgen Elibart,
We zijn blij met de poorten!
Z
e zien er heel goed uit en doen het ook heel goed.
Het plaatsen is prettig verlopen en mijn man (die aanvankelijk helemaal geen poorten wilde) zei deze ochtend dat het net was of de poorten er altijd al geweest zijn omdat ze zo goed bij het huis passen.
Bij deze onze dank en alle goede wensen voor het nieuwe jaar. Vriendelijke groeten,
Sabina en Martin de Lange

Ons prachtige hek staat er inmiddels al bijna een jaar, maar ik had nog steeds geen referentie geschreven. Slordig!! Maar als het allemaal zo goed werkt schiet het er helemaal bij in. Toch zijn wij erg tevreden klanten! We hebben een prachtig hekwerk gekregen! Ik kan alleen maar zeggen over Folmer hekwerken: Goed advies Goede service Strakke tijdsplanning en een fantastisch resultaat! Ga zo door en hartelijk bedankt voor alles!

Bakker Mart en De Eekhoorn 

Folmer Hekwerken maakt het schier onmogelijke mogelijk.
Zie: http://dnu.nu/artikel/6554-jacob-er-klaar-voor en http://www.edestad.nl/lokaal/lunterse_megafiets_in_beeld_bij_tour_de_france_28036584.html

De fiets wordt ongeveer 1x per uur gefotografeerd.

Hartelijke groeten,
Hendrika en Jacob  van de Lagemaat
www.lahautefourche.com

 

Goedenavond Mijnheer Elibart Folmer

Omdat de vorst deze winter onze borderplanten om zeep had geholpen, besloten we deze planten te vervangen door een hekwerk.
We wilden een mooi, strak, stevig, apart hek…… Dus we gingen zoeken op het internet en kwamen bij de site van FOLMER hekwerken in Lunteren. Wat we daar lazen en zagen beviel ons wel en we besloten een afspraak te maken. Dat kon op zeer korte termijn. We werden gastvrij ontvangen en - onder het genot van een kopje koffie - dacht de heer Folmer met ons mee, om erachter te komen wat zoal mogelijk was. En we merkten al snel dat er mogelijkheden te over waren We kregen uitleg van hoe het een en ander gemaakt zou worden en konden in de werkplaats zelf de spijlen e.d. uitzoeken. Volgens afspraak werden de juiste maten per email doorgegeven en volgde de offerte eveneens per email. Na de afgesproken tijd werd het hek, zeer vakkundig geplaatst. Er werd snel en precies gewerkt en toen het hek geplaatst was, werd alles weer keurig aangeveegd achtergelaten. De rekening volgde weer per email. Nadat het hek er stond.!! Het hek is prachtig afgewerkt. Het is echt een juweeltje ! CHAPEAU VOOR DE FIRMA FOLMER ’n aanrader voor iedereen die een hekwerk nodig heeft!

Fam. Appels  Lelystad

 

Geachte heer Folmer

Een prachtig hekwerk voor een heel redelijke prijs. Wij genieten er dagelijks van. Echt vakwerk. Mocht iemand mij vragen naar wie hekwerken kan maken, dan kan ik u alleszins recommanderen. Trouwens ook heel plezierige medewerkers.

Mvg
JvdHeuvel

Beste lezers,
Toen wij er uit waren wat wij als afscheiding wilden langs onze oprit, een mooi hekwerk, zijn wij op een zaterdag in september  naar de firma Folmer gegaan om ons te laten informeren over de mogelijkheden en daar hebben wij geen spijt van gekregen. Tijdens het gesprek met de heer Elibart Folmer viel ons op dat wij te maken met een vakman die goed begreep wat onze wensen waren en kregen wij heldere antwoorden op onze vragen over (detail)mogelijkheden, prijsindicatie, productieproces en levertijd.Het was een plezierig gesprek en er werd afgesproken dat de firma Folmer op korte termijn contact met ons op zou nemen voor het maken van een afspraak om de situatie bij onze woning op te nemen om zo een ontwerp en de definitieve offerte te maken. Al snel werden we gebeld en na het bezoek bij ons thuis ontvingen wij dezelfde week al per email het ontwerp en de offerte. Geheel volgens afspraak is het prachtige hekwerk medio november 2011 door de medewerkers van de firma Folmer geplaatst. Wat ons bij de plaatsing weer opviel was de professionaliteit, de netheid van werken en de inzet van de medewerkers van Elibart Folmer. Toen ons hek geplaatst was werd nog eens alles keurig schoongemaakt, opgeruimd en het afval afgevoerd. Geweldig!Het geleverde en geplaatste hekwerk straalt robuustheid en kwaliteit uit wat zich laat vertalen dat wij (uit de buurt) veel complimenten ontvangen. Wij zijn dan ook zeer tevreden. Elibart en medewerkers blijf op deze manier werken want dan komen de opdrachten op basis van mond op mond reclame van zelf binnen. Aan ons zal het niet liggen jullie aan te bevelen!

Met vriendelijke groet,
Hans en Hilde Veerling
Molenparkweg
Lunteren

Beste Elibart,
We hebben goed plezier van het hekwerk met looppoort.
Bedankt dat je de tip hebt gegeven voor de subsidie aanvraag, zo heb ik hem zakelijk als beveiliging neer kunnen zetten. Krijg veel positieve reacties. En als wij of een ander nog een keer wat hebben zal ik zeker aan je denken. Ook mooi dat het maatwerk van beide kanten klopten.
Succes verder met de zaken.

Vriendelijke groet,
Den Hertog techniek
Barneveld

 

Beste lezers,
Enige tijd geleden werd ons tuinhek vernield door een aanrijding met een vuilniswagen. Na zoekwerk op internet kwam in terecht bij Folmer Hekwerken. Het 1e contact verliep erg prettig mede door de vakkundigheid en expertise van Elibart.
Afspraken werden nagekomen, snelle service, vakkundige plaatsing en klantgerichtheid maken dat wij erg tevreden zijn over Folmer Hekwerken. Inmiddels hebben wij een nieuw hek voor onze tuin en zijn er zeer blij mee.
Met vriendelijke groet,
Renee Jager

Beste lezers,
Wij zijn lang op zoek geweest naar een sier poort.
Tweedehands zagen we niets naar ons zin en we wisten ook niet goed wat nou bij ons huis paste.
Toch maar Folmer hekwerken gebeld en daar hebben we zeker geen spijt van gekregen.
Elibart gaf ons het juiste advies over de maat van het hek en het uiterlijk. Achteraf zijn we heel blij dat we toch hebben gekozen voor een kwaliteits hek in plaats van genoegen nemen met een tweedehands.
Uiteindelijk viel de prijs ook wel mee.
Ik kan dus iedereen die twijfelt over een hek of poort, adviseren om Folmer hekwerken te bellen.

Gert & Wendy uit Voorthuizen

Met Folmer Hekwerken hebben wij inmiddels twee maal prettig zaken gedaan.
De betrokkenheid bij het ontwerp van poort en hekwerk qua uitstraling en functionaliteit is groot.
Met recht mogen zij trots zijn op een prachtig product.
Fam. Bruil uit Lunteren

Onze ervaring met Folmer is erg positief.
Voor twee entrees van een stadspark waren we opzoek naar mooie toegangspoorten + hekwerk dat tevens goed gebruik van het park zou afdwingen. Elibart dacht mee over deze doelstellingen en hoe we die het beste konden bereiken. In samenspraak met een bewoonster heeft Elibart de toegangspoorten voor ons ontworpen en gemaakt. De toegangspoorten staan er inmiddels zo'n 7 maanden en geven de entrees een erg mooie uitstraling.

Robert van Rheenen
Gemeente Ede

Beste Elibart,
Wij zijn nog elke dag blij met het geplaatste hekwerk rond ons terrein. Geeft een veilig idee. Bedankt voor je vlotte en correcte service. Eindelijk iemand die zijn afspraken perfect nakomt!!
Succes! 
Tim en Sandra Reemst

Beste Elibart Folmer,
E
nkele weken geleden hebben jullie bij onze nieuwe woning een toegangspoort voor de oprit naar de garage en een toegangshek naar de voordeur geplaatst.
Het ziet er werkelijk prachtig uit en is een verrijking van ons mooie huis.
Echt een stukje vakwerk!
… en echt een hek met een persoonlijk tintje, doordat we hebben kunnen meedenken over het ontwerp.
T
oen we geen keuze konden maken m.b.t. de lampen  heb je gewoon een schets gemaakt en deze geheel naar onze smaak gefabriceerd.
Helemaal top, we zijn een zeer tevreden klant!

Eric en Mary Otter.
http://www.deboshoek.nl/

Wij hebben ook een hekwerk laten plaatsen door Folmer en zijn zeer tevreden over de kwaliteit en levering van het hekwerk.
Ook het plaatsen wordt zeer professioneel gedaan.
Er is goed werk geleverd.
Dit bedrijf is echt een aanrader als u een degelijk goed hekwerk wilt laten plaatsen!

Theo en Diana uit Lunteren

Geachte lezers.
Of je nu een hek besteld van zes meter bij Elibart of zestig meter je word hetzelfde behandeld. Dat zegt genoeg. De kwaliteit is ook helemaal goed dus zeker een aanrader. Betrouwbaar adres.
Fam. Bos.

Beste Elibart
Mijn vrouw en ik zijn een halfjaar bezig geweest om tuinhekken aan te schaffen. Wij zijn wel bij 15 verschillende aanbieders geweest, totdat wij bij Folmer hekwerken terechtkwamen. Wij durven te zeggen dat wij ons goed georiënteerd hebben. Bij Folmer konden wij dat vinden wat wij zochten.
1  Goede prijs kwaliteitsverhouding
2  Ruime aandacht in het voortraject van mogelijkheden en niet verstandige zaken door persoonlijke aandacht
3  Van de ideeën werd een tekening per e-mail verzonden.
4  Bekwame mensen die het kwamen plaatsen (het aantal jaren dat deze mensen al voor Folmer werken is hoog, zegt vaak heel veel
5  After sales prima, kleine aanpassing van een deurstopper werd prima geregeld. 
 6 Conclusie:  Wij kunnen een ieder in dit marktsegment dit middel kleine bedrijf, met weinig overhead kosten, oprecht aan bevelen.

groet Lenneke en Dorus Luijckx

Ervaring van Meijers Staalbouw BV uit Serooskerke met Folmer Hekwerken:
Goede prijs – kwaliteit verhouding, één aanspreekpunt en afspraak is afspraak.
Zo valt onze ervaring met Folmer Hekwerken in het kort te beschrijven.
Al met al dus erg prettig om mee (samen) te werken, zeker ook in tijden waarin er door scherpe concurrentie wel eens wat verharding mogelijk is van onderlinge relaties.   
Wij zijn prima geadviseerd in de keuze voor een schuifpoort en toebehoren en dat heeft ons over de streep getrokken om zaken te doen met Folmer Hekwerken.
Bij de plaatsing van de schuifpoort was er veel tegenslag door onvoorziene omstandigheden, maar met wat extra inspanningen was het toch mogelijk om in slechts één dag de complete poort gereed te hebben! 

http://www.meijers-staalbouw.nl/

 Na een aantal site's over hekwerken te hebben bekeken, kwam ik op die van Folmer terecht daar vonden wij de hekken voor onze inrit Omdat zij ook op de zaterdag open zijn , ben ik naar Lunteren gereden, Toen ik uit de auto stapte was Elibart de zijne aan het wassen , toen we met elkaar begonnen te praten kreeg ik al een goed gevoel, of ik daar al jaren over de vloer kwam
Met een kop koffie en een zwaar sjekkie , kwamen wij er prima uit
Zij zouden ze maken en ik zou ze zelf halen en in de duimen hangen. Heb ze netjes verpakt op gehaald en met 1 van mijn zwagers erin gehangen
Deze zwager(zelf lasser-bankwerker en een pietje precies) zei ,zo! netjes daar hebben ze aandacht aan besteed. Het ziet er ook perfect uit en ze sluiten als de nederlandse bank, strak in de verf ook trouwens
Ik heb je nog een foto beloofd als ze er in zouden hangen , maar het straatwerk is nog niet zo ver .Die houd je te goed , ik houd in ieder geval het wild buiten onze tuin en dat is het belangrijkste.

dus:  WAT JE OOK ZIET OF HOORT
        
GEWOON EEN HEK VAN FOLMER IN JE POORT.

Alie en Case         Radio- Kootwijk!

Folmer Hekwerken heeft om het buitenterrein van ons autobedrijf een mooi hek gezet. Een representatief hekwerk waar veel aandacht aan is geschonken. Het is netjes, sterk en solide. Alles sluit goed. De service is ook fantastisch. Pas reed een vrachtwagen per ongeluk ons hek kapot. Binnen een uur stond er al een noodhek!
En dat typeert Folmer Hekwerken. Ze zorgen altijd voor een oplossing!

Gerrit en Jan Klop    Autobedrijf Klop
http://www.autobedrijfklop.nl/

Het door Folmer ontworpen en geplaatst hek ontlokt menigeen die ons bezoekt een compliment. Dat is ook terecht want het ziet er prachtig uit en is precies zo geworden wat wij ervan hadden verwacht. Onze eigen ideeën zijn omgezet in een ontwerp en uiteindelijk in een hek. Deskundig advies daarbij hebben wij zeer gewaardeerd. De kwaliteit is er vanaf te zien en het hangt keurig. Nu wij de weg naar Folmer hebben gevonden is dat voor ons, naast hekwerk, ook het adres voor tuinverlichting en aanverwante zaken.

Ada en Daniel Tavenier

Beste lezer
Voor onze moskee waren we opzoek naar mooie toegangspoorten. Elibart dacht mee en heeft de toegangspoorten voor ons ontworpen en gemaakt. De toegangspoorten staan er inmiddels en geven de moskee erg mooie uitstraling.
Wij zijn erg tevreden over Folmer Hekwerken.

SMME (moskee)
Gemeente EDE

Met vriendelijke groet,
Said

 

Beste Meneer Folmer

Toen wij gingen zoeken naar een toegangspoort voor ons nieuwe huis, kwamen wij o.a. langs uw site. U leverde snel een offerte aan en toen ik belde om eens langs te komen om ideeën op te doen en te kijken wat er mogelijk was, kon ik meteen dezelfde dag komen en hebben we een concept-tekening gemaakt. Die ontvingen we al snel via de mail, waarna we, met nog wat heen en weer mailen, al direct de order konden plaatsen. De leveringstijd werd stipt nagekomen, evenals andere afspraken. De klantgerichtheid, snelle service en het mooie hek waar we veel leuke reacties op krijgen, maken dat we erg blij zijn met uw bedrijf

Met vriendelijke groet,
De Bilt

Beste Elibart

In september 2009 is bij ons een zeer zware schuifpoort van zeer hoge kwaliteit geplaatst door Elibart Folmer en zijn monteurs, een leuke ploeg met heel veel inzet en vakmanschap. Wij hebben Elibart Folmer ervaren als een man die, ondanks zijn jonge leeftijd, zijn afspraken nakomt en pas tevreden is als ook de klant tevreden is. In het begin had de motor soms wat nukken waar de electricien niet blij mee was maar door zijn volharding is de motor perfect gaan luisteren naar hem. Het heeft ons zeer verbaasd, zelfs nadat de factuur geheel was betaald, hij toch alle service gaf om zijn werk gaaf af te leveren, menig groot bedrijf kan/wil hier niet aan tippen, Chapeau voor Folmer Hekwerken.

Om zijn werk te kunnen beoordelen of informatie, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoi Elibart hierbij ons verhaaltje, het is echt zoals wij dat ervaren hebben, je wilt niet weten wat wij meegemaakt hebben met diverse bedrijven, vóór de order smeren met stroop en zodra ze de poet hebben kan je barsten. Wij wensen jou een gezond bedrijf met veel orders, niet te groot worden tenzij je mensen kan krijgen met dezelfde inzet als nu.

Groetjes Ton en Sonja.

Vergeer gereedschappen

Het eerste telefonische contact met Elibart Folmer was goed, het heeft ons doen besluiten om de 3 paardenboxen bij Folmer Hekwerken af te nemen.

De paardenboxen zijn keurig gemonteerd door de jongens van Folmer Hekwerken, hierdoor besloten wij om ook voor ons beveiligingshekwerk Elibart te bellen. Hij wees ons op een subsidie regeling waar wij niets vanaf wisten, dit scheelde ons aanzienlijk in de kosten.

Ondanks de moeilijke grondomstandigheden is ons hekwerk keurig recht geplaatst rondom ons terrein. Wij zijn zeer tevreden over Elibart en zijn jongens. Zo tevreden dat we hebben besloten om ook nog een balkonhekwerk bij Elibart te bestellen.

A. Vergeer

http://www.vergeergereedschappen.nl

 

Beste Elibart

In de maand Maart 2010 besloten wij een inrijpoort met bijbehorend sierhekwerk en looppoort aan te schaffen.

Bij navraag kregen wij goede berichten over Folmer Hekwerken. Na een kennismakingsgesprek ontvingen wij snel een concept tekening in kleur van zowel hekwerk als de poeren, evenals een indicatieve prijsopgave. Informatie over de intercom - inbouw volgde later. Binnen 4 weken werd de opdrachtbevestiging getekend.

Het werk is keurig uitgevoerd.  Vragen per mail of telefoon werden meestal direct beantwoord. Een aspect waar wij overigens veel waarde aan hechten. Wij zijn tevreden over de servicegraad van Folmer Hekwerken en de kwaliteit waarmee het werk is uitgevoerd

Herman

 

Elibart

Met dit mailtje wil ik laten weten dat wij nog steeds zeer te spreken zijn over het balkonhekwerk dat vorig jaar Juni is geplaatst.

Veel mensen die er naar vragen vinden het een sierraad voor het huis. Daar zijn we het helemaal mee eens! De naam van u bedrijf noemen we regelmatig: mond op mond reclame!

Met vriendelijke groet,

Alfons Bakker uit Scherpenzeel

 

Beste Folmer Hekwerken,

Wij willen op deze manier onze waardering geven over het feit dat de klantvriedelijkheid van Folmer Hekwerken en de kwaliteit van jullie hekwerken en poorten ervoor zorgd dat wij al jaren lamg met veel plezier samenwerken.

Wij zijn een hoveniersbedrijf die mooie exclusieve tuinen aanlegd en dat regelmatig inricht met een mooi en exclusief hekwerk en/of toegangspoort van Folmer Hekwerken.

Met vriendelijke groet,
Marco Noorlander

ART&GREEN
Tuinen met uitstraling!
www.art-green.nl

Hallo Elibart

Toen wij in Juli 2010 op het idee kwamen om een oud hek te vervangen door een nieuw hekwerk. We zijn via internet gaan zoeken naar leveranciers van hekwerken. We kwamen natuurlijk ook op de site van Folmer Hekwerken terecht. Dat gaf al meteen aanleiding voor een telefonisch contact met Elibart Folmer en een bezoek aan zijn bedrijf in Lunteren. De positieve indruk, die we al hadden, werd nog versterkt door dit bezoek. We zijn het snel eens geworden en hebben er nooit spijt van gehad. Alle afspraken, zonder enig probleem , nagekomen. Zoiets voelt goed! De plaatsing door medewerkers van Elibart, zoals beloofd in Oktober, verliep uitermate prettig en profesioneel. Alle afval werd keurig afgevoerd en dankzij het "turbobeton"kon het hekwerk meteen gebruikt worden.
Gezien de robuustheid van het geheel, zullen wij dit hek nooit meer hoeven te vervangen.
Folmer Hekwerken, blijf op deze manier zaken doen, want dan hoor je tot de top

Ankie en Rinus van de Glind

 

Dag Elibart

In Oktober 2010 heeft Folmer Hekwerken een looppoort bij ons geplaatst. Na diverse offertes te hebben aangevraagd hebben we voor Folmer gekozen. Omdat wij niet in de buurt van het bedrijf wonen hebben we alle gegevens via de mail en telefonisch doorgegeven. Ook hebben we foto's doorgestuurd van waar de poort moest komen. Elibart kwam nog met advies, heel fijn. De poort staat prachtig in onze tuin,midden in een nieuwbouwwijk. De poort is van geweldige kwaliteit, goed gemonteerd en in de kleur die past bij onze tuin. Wij zijn ontzettend blij met deze poort en ook al hopen dat deze poort voor altijd blijft staan, voor een volgende poort of hekwerk zouden we zeker informeren bij Folmer

Janneke

 

Dag Elibart

Via internet gevonden en contact gemaakt met de Fa Folmer. We wilden een balkonhekje wat we ergens hadden gezien en wij daar nog ideeën aan hadden teogevoegd. Natuurlijk voor Folmer geen enkel probleem, al onze wensen werden vervuld qua model, kleur en extra's. Na afspraak is het hek afgeleverd en gemonteerd. Het paste ook werkelijk precies op zijn plaats omdat ons eens extra was gevraagd alles na te meten. We hadden er geen omkijken naar en de buurtbewoners bewonderen sindsdien het mooie product. Fa Folmer: zeker een aanrader!

JP. Wilhelmus  Ravenwoud
www.multischaalmodelbouw.eu

 

Fraai automatische poorthek van robuuste kwaliteit voor landgoed in buitengebied

In goed overleg met Elibart werd in 2010 een keuze gemaakt uit de grote sortering hekwerken de Folmer Hekwerken kon leveren. De keuze viel op een hekwerk dat past in een natuurrijke omgeving, een fraaie uitstraling heeft en afdoende bescherming biedt tegen natuurlijke indringers zoals konijnen, reeën en ander loslopend wild. Omdat de toegang tot ons terrein ver van het huis is verwijderd is, moet het poorthek zowel vanuit het huis als vanuit de auto bediend kunnen worden. Ook bezoekers moeten ons kunnen laten weten dat zij voor de poort staan. Bovendien moet het hek na passeren voldoende snel sluiten om ongewenste indringers tegen te houden. Aan al deze eisen heeft Folmer Hekwerken op een voortvarende en adequate manier voldaan waarbij bovendien zo veel mogelijk gebruik is gemaakt van de reeds aanwezige voorzieningen. Wij zijn dan ook bijzonder tevreden met ons automatische poorthek en krijgen van veel bezoekers complimenten over de kwaliteit en uitstraling ervan

Jaap

 

Beste Elibart,

Vorig jaar plaatste je bedrijf een hek op ons grondstuk. De bestelling plaatste ik bij jullie omdat de ideeën fris waren en zeer voortvarend werden opgepikt. De planning en uitvoering werden stipt conform de afspraken uitgevoerd en nu een jaar later ziet het hek er uit alsof het zojuist is geplaatst! Hartelijk dank voor de prettige samenwerking en het geleverde vakwerk!

Kees en Brenda, Veenendaal

 

Toevallig dat wij op jullie site terecht kwamen op zoek naar een rozenboog. na contact te hebben op genomen met het bedrijf folmer wilden we eerst wat informatie. na telefonisch contact te hebben gehad, werd ons via de mail een tekening toegezonden. daarmee waren we akkoord en hebben daarbij telefonisch akkoord gegeven voor het maken van een rozenboog. daarbij werd ons netjes verteld hoe lang het zou duren voor het klaar was. we kenden het bedrijf folmer helemaal niet en we waren bereid een aanbetaling te doen. dat was helemaal niet nodig zeiden ze. dus er was van beide kanten volledig vertrouwen dat het goed was. na enige tijd kregen we bericht dat de rozenboog klaar was. we hebben hem toen zelf opgehaald. toen we daar aankwamen werden we meteen vriendelijk te woord gestaan en werd ons koffie aangeboden. de rozenboog werd netjes op de aanhangwagen geladen en hebben toen afgerekend. wij lieten weten als we in de toekomst iets nodig hadden zeker een beroep op folmer hekwerken wilden doen. daarna zijn we huiswaarts gereden. later werd ons nog netjes een mail gestuurd of de rozenboog al geplaatst was. kortom folmer hekwerken is voor ons een prima bedrijf. we kunnen jullie zeker aanbevelen als jullie iets van hekwerk nodig hebben. zo nu gaan we afsluiten en wensen jullie veel succes in de toekomst. m.v.g. Fam. de Bliek