bekijk onze Paardenboxen bekijk onze Hondenkennels

Poort automatisatie


Uw poort is eventueel af te sluiten met een automatische besturing. Modern bedieningscomfort verhoogd het praktische gebruiksnut en biedt tevens een effectieve beveiliging tegen ongewenste indringers van uw privacy. Vanuit uw comfortabele stoel in uw woning of auto regelt u de toegang tot uw woning met een simpele druk op de knop.

Welke bediening vindt u het prettigst?
Veel mensen kiezen voor het gemak van een afstandbediening: één druk op de knop en de poort gaat open. Daarnaast kan een sleutelschakelaar, drukknop of een codepaneel handig zijn voor uw huisgenoten en/of personeel.

Fotocellen zorgen ervoor dat uw poort snel weer dicht zicht, bovendien voorkomt een fotocel besturing systeem dat de poort voortijdig dichtgaat zodat ongelukken vrijwel uitgesloten worden.

Folmer gebruikt kwalitatief hoogstaand materiaal volgens de nieuwste hightech oplossingen voor uw poort automatisering en werkt alleen met ervaren technische installateurs. Tevens kunnen wij u een onderhoudscontract aanbieden, dit komt de levensduur van uw poort automatisering ten goede.