bekijk onze Paardenboxen bekijk onze Hondenkennels

Dubbelstaaf hekwerk


De flexibiliteit van gaashekwerk maar dan in een stevigere vorm en met een hoogwaardiger uitstraling, dat is de beste omschrijving voor ons dubbelstaaf hekwerk. Bovendien is het veilig, voordelig en kan het vlug geplaatst worden.

Veiligheid speelt een belangrijke rol bij de keuze van dubbelstaaf hekwerk. Door de kindvriendelijke constructie word dubbelstaaf hekwerk veel gebruikt als afscheidingen van speelplaatsen in woonwijken, schoolpleinen en kinderdagverblijven. Tevens dient dubbelstaaf hekwerk veel als plantsoenhekwerk, ter bescherming van groen in parken en tuinen.

Dubbelstaaf hekwerk is in verschillende hoogtes te leveren.
De panelen zijn opgebouwd uit horizontale en verticale gelaste liggers, zijn volblad verzonken en kunnen in iedere RAL gecoat worden. Afhankelijk van de hoogte word het dubbelstaaf hekwerk doormiddel een aantal beugels vastgemaakt aan staanders.

Al onze hekwerken worden in eigen werkplaats vervaardigd van eerste klas staal en volgens Nederlandse norm (NEN en ISO 1461) in- en uitwendig volblad verzinkt en desgewenst in een RAL- kleur gecoat.

Hekwerken van Folmer vormen een onmiskenbaar visitekaartje voor menig terrein. Aarzel niet om een offerte voor uw project bij ons aan te vragen. Wij geven u graag advies.