bekijk onze Sierhekwerken bekijk onze Hondenkennels

Paardensolarium


Waarom een solarium? 
Met een paardensolarium van Folmer bent u er van verzekerd dat uw paard snel herstelt na een zware inspanning. De opgewekte infraroodwarmte zorgt voor een betere doorbloeding, waardoor de bloedsuikers sneller door de spieren worden opgenomen.

Ook de afvalstoffenhuishouding in de spieren verbetert evenredig. Dit zorgt ervoor dat uw paard zich sneller herstelt na zware inspanning. De opgewekte infraroodwarmte zorgt er tevens voor dat uw paard sneller droog is na de arbeid en na het afspoelen. Zo heeft het minder kans op kouvatten en krijgt het een mooie haarglans. Anderzijds zal een 'warming-up' onder het solarium betere resultaten bij de training geven. Al met al kunnen we stellen dat een solarium daadwerkelijk een verbetering van de prestaties en conditie van uw paard geeft.

De voorkant van het paardensolarium is voorzien van een uitsnede zodat het paard zich vrij kan bewegen onder het solarium. Het complete solarium is voorzien van afrondingen waardoor de kans op letsel van het paard geminimaliseerd wordt. De lampen zijn in het solarium ingebouwd en dus zodanig geplaatst dat het paard de warmte op de juiste spiergroepen ontvangt.