bekijk onze Sierhekwerken bekijk onze Hondenkennels

Kantelbare Lichtmasten


Wie optimaal gebruik wil maken van een buitenbak kan niet zonder lichtmasten. Onze lichtmasten zijn kantelbaar en daarom is de lichtarmatuur eenvoudiger bereikbaar, kostbare hoogwerkers en gevaarlijke klimpartijen horen hierdoor tot het verleden. Met behulp van een touw aan het uiteinde van de lichtmast kan één volwassene de mast veilig neerhalen en weer omhoog brengen.

Omdat de lichtmasten kantelbaar zijn is er een relatief lichte constructie mogelijk, hierdoor kunt u de lichtmasten zelf plaatsen en dit scheelt aanzienlijk in de aanschaf.

Onze kantelbare lichtmasten worden toegepast als verlichting bij buitenbakken en sportvelden, maar ook als terreinverlichting bij zowel bedrijven als particulieren. De kantelbare lichtmasten zijn volblad gegalvaniseerd inclusief sportveldlampen met wit licht 400 watt, verstelbare montage steun en RVS bevestigingsmateriaal. Hoogte 8000mm, instort 1500mm. Onze lichtmasten zijn stormvast. Wij fabriceren tevens kantelbare bannermasten en diverse reclamemasten.