bekijk onze Paardenboxen bekijk onze Hondenkennels

Nieuws 

 

 

 

 

 

Kom langs in de showroom en vraag naar onze scherpe prijzen.

 

 

  

Folmer Hekwerken bestaat 12,5 jaar

1 februari 2011 is het alweer 12,5 jaar geleden dat Elibart Folmer het bedrijf van Jan Dirk  Liefting (Liefting  Hekwerken) overnam.  Het begon in een kleine loods aan de Barneveldseweg     te Lunteren

 

Nu 12,5 jaar later staan er 5 vaste medewerkers op de loonlijst en werken ze vanuit het  in 2001 nieuw gebouwde pand op industrieterrein De Stroet  aan de Kauwenhoven 35 te Lunteren.

De afgelopen jaren heeft Elibart er bewust voor gekozen om “klein” te blijven om zo het persoonlijk contact met zijn klanten niet te verliezen. Hij werkt dan ook altijd nog gewoon mee met de jongens.

Zijn drie belangrijkste elementen in de bedrijfsvoering zijn betaalbare kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.  Maar ook plezier in het werk en oprechte belangstelling voor de klanten en zijn personeel.

Samen met zijn personeel heeft Elibart al een klein feestje gevierd.  We hebben een heel hecht team. Er is wederzijds respect en betrokkenheid. Zo weet ik wat mijn personeel bezig houd, zowel zakelijk als privé. Ik ben  trots op mijn medewerkers en wil ze dan ook allemaal bedanken voor het samen bereiken van dit jubileum.

Hierbij wil ik ook graag onze klanten bedanken, want zonder onze klanten zouden we niet zover gekomen zijn. Met veel van hen heb ik de afgelopen jaren een goede band opgebouwd.

Tevens wil ik graag mijn leveranciers bedanken, omdat ze altijd voor ons klaar staan.

Folmer is producent en leverancier van paardenstallen, hondenkennels en exclusief sierhekwerk. Deze producten worden geheel in eigen werkplaats vervaardigd van eerste klas staal, hierdoor is het mogelijk op maat van de klant te produceren zodat ook afwijkende maten mogelijk zijn.

In het ruime pand op het bedrijventerrein De Stroet zijn standaard paardenboxen en kennelpanelen voorradig. Verder biedt het een groot assortiment sierhekwerken van klassiek tot modern, zoals inrijpoorten, eventueel met automatische bediening, schuifpoorten en looppoorten.
Accessoires zoals intercom, lantaarns, brievenbussen en tuinornamenten behoren ook tot de mogelijkheden.

http://www.folmerhekwerken.nl/

 

Veiligheid Kleine Bedrijven

Kleine bedrijven (maximaal 10 fte) kunnen subsidie krijgen voor het realiseren van veiligheidsmaatregelen.

Voor wie? Hoe werkt het?

2010, Subsidie voor de kleine ondernemer
Het stimuleringsinstrument is alleen gericht op "kleine bedrijven". Klein is gedefinieerd als maximaal 10 fte. Ook ondernemers met maximaal vijf vestigingen met maximaal 10 fte per vestiging of filiaal kunnen subsidie aanvragen.
Vergeleken met 2009 is de regeling voor 2010 versoberd en bedraagt de subsidie maximaal € 1.000 inclusief de veiligheidsscan van € 300 blijven (met een eigen bijdrage van €50). De maximale subsidie van de veiligheidsmaatregelen bedraagt € 700 per MKB-ondernemer.

 

Ook de procedure is aangepast. U kunt nu eerst subsidie aanvragen, zodat u zekerheid hebt met betrekking tot uw subsidie. De stappen zijn als volgt:

1. Aanvraag
U kunt elektronisch aanvragen (op basis van DigiD voor bedrijven). U krijgt dan per mail een bevestiging. Per post ontvangt u vervolgens de beschikking.
Het is ook mogelijk om via een papieren aanvraagformulier uw aanvraag te doen. Daarvoor dient u eerst het aanvraagformulier te downloaden, geheel in te vullen, te dateren en ondertekenen. Het origineel dient u per post op te sturen (wel een kopie bewaren). U ontvangt daarop van Agentschap NL een beschikking per post; u ontvangt géén bevestiging van uw papieren aanvraag. 
LET OP! De behandeltermijn voor schriftelijke aanvragen kan oplopen tot 8 weken!

2. Veiligheidsscan
Een beveiligingsscan geeft een duidelijk overzicht over de maatregelen die de veiligheid van een (kleine) MKB-ondernemer zal vergroten. In dit veiligheidsadvies dient in ieder geval aandacht te zijn voor organisatorische, bouwkundige en elektronische maatregelen. Deze beveiligsscan moet opgesteld zijn door een onafhankelijke veiligheidsadviseur (zie linker menu-item Overzicht Adviseurs VKB). De subsidie voor de beveiligingsscan bedraagt de subsidiabele kosten verminderd met € 50 eigen bijdrage, maar niet meer dan € 300 (per vestiging).
Voor het uitvoeren van een beveiligingsscan moet u eerst een aanvraag indienen (voor subsidie).

3. Vervolgens binnen zes maanden de veiligheidsmaatregelen realiseren
Na bevestiging van de subsidie dienen de veiligheidsmaatregelen binnen zes maanden gerealiseerd te worden. 

4. Tot slot declareren van de kosten
Zodra de maatregelen gerealiseerd zijn kunnen de kosten gedeclareerd worden. Hiervoor is er een (verplicht) vaststellingsformulier en zijn een aantal bijlagen verplicht. De beveiligingsscan, offertes, betaalbewijzen en andere relevante informatie dient bewaard te worden en beschikbaar te zijn voor controle.

 

Zaterdag 12 juni 2010 open dag op bedrijventerrein De Stroet.

Alle bedrijven op bedrijventerrein De Stroet hebben deze dag open huis van 10.00 tot 16.00 uur. Er worden daarnaast leuke activiteiten georganiseerd zoals: brandweervoetbal, een reuze sjoelbak, pony rijden, luchtkussens en een valkenier, daarnaast zullen er dweilorkesten aanwezig zijn.

Ook Folmer opent zijn deur op 12 juni. U kunt op deze dag een kijkje achter de schermen nemen, daarnaast staat er op het terrein van Folmer een Shire paard. Raad u hoeveel dit paard weegt dan wint u een goed gevulde vleesschotel. Aan de inwendige mens is ook gedacht. Gedurende de dag worden er hapjes en drankjes geserveerd.

Nieuwe website gelanceerd

Op maandag 17 augustus is de nieuwe website van Folmer Hekwerken gelanceerd. Na weken van voorbereiding is de site geheel vernieuwd “de lucht in” gegaan.

Na een periode van hard werken is op 17 augustus 2009 de nieuwe website van Folmer Hekwerken een feit! Met een nieuwe en frisse vormgeving willen we de bezoeker nog beter informeren over wat Folmer Hekwerken allemaal doet. Regelmatig zullen wij nieuwe informatie en projecten toevoegen en wij hopen dat u deze website regelmatig zult bezoeken.

We hopen dat u net zo tevreden bent met de nieuwe website als wij zelf en wensen u veel lees- en kijkplezier. We horen graag wat u ervan vindt.